Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

AUTO ONDERHOUD & REPARATIE VEENENDAAL BIJ CARPROF AUTO KUIJER VEENENDAAL.

Bij CarProf Auto Kuijer Veenendaal bent u aan het juiste adres voor kwalitatief onderhoud en reparatie van uw auto. CarProf Auto Kuijer Veenendaal onderhoud en repareert alle auto’s volgens het boekje ongeacht merk en leeftijd. Is uw auto toe aan onderhoud? Maak dan eenvoudig een afspraak bij ons autobedrijf in Veenendaal. Door regelmatig auto onderhoud uit te laten voeren voorkomt u autopech en bespaart u hierdoor kosten. Bovendien zorgt goed onderhoud ervoor dat u veilig kunt deelnemen aan het verkeer. Het is goed om te weten dat de APK check niet hetzelfde is als onderhoud.

 

CARPROF SERVICES

Bij ons kunt u terecht voor diverse services op het gebied van onderhoud en reparatie. U kunt bij ons onder andere terecht voor:
- Onderhoudsbeurt (klein en groot)
- Aircocheck
- Diagnose
- APK check Veenendaal
- Reparatie
- Banden
- Seizoenscheck (zomer en winter)
- Onderdelen


PECHHULP VEENENDAAL

 

Met de CarProf Pechhulp van CarProf Auto Kuijer Veenendaal heeft u de beste hulp voor onderweg in Nederland en Europa. Voor slechts €29,95 per jaar hoeft u zich onderweg geen zorgen te maken en kunt u vertrouwen op onze service. De pechhulp is geldig in combinatie met regulier onderhoud bij CarProf. Informeer voor meer informatie bij CarProf Auto Kuijer Veenendaal. U kunt ook kiezen voor de CarProf Service Card. Dit is een all-in pakket waar ook de pechhulp in zit met vele voordelen voor u als klant van CarProf Auto Kuijer Veenendaal. De Service Card kost bij CarProf Auto Kuijer Veenendaal €59,95 en heeft een waarde van €340. Dit is inclusief:

Binnenrijden zonder afspraak voor:
- Controle op bandenspanning, motorolie en remvloeistof
- Gratis bijvullen van ruitenvloeistof en koelvloeistof
- Reparatie lekke band (m.u.v. run flat band)
- Lampjes vervangen (m.u.v. led en xenon)

Er zitten nog meer voordelen aan de CarProf Service Card. Wij vragen u hiervoor wel eerst een afspraak te maken:
- Aircocheck
- Zomercheck
- Wintercheck
- Aankoopkeuring

Pech onderweg? Ook dit is inbegrepen. Met de CarProf Service Card krijgt u automatisch de CarProf Pechhulp.

Werkplaatsafspraak plannen?

ONS AANBOD AL
GEZIEN?

Auto Kuijer heeft een breed en gevarieerd aanbod occasions voor u op voorraad. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren u van tevoren contact op te nemen zodat wij u alle aandacht kunnen geven. Neem alvast een kijkje in ons aanbod.

ONS AANBOD
Morgen Internet – Zorgeloos Light website