Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

BANDENREPARATIE CARPROF AUTO KUIJER VEENENDAAL VOOR ALLE AUTOMERKEN

Laat uw lekke of beschadigde band bij CarProf Auto Kuijer Veenendaal repareren of vervangen. Wij beschikken over de juiste kennis en apparatuur en leveren verschillende merken autobanden. We adviseren om niet door te rijden met een lekke band, maar direct een afspraak te maken. Zo voorkomt u meer schade en extra kosten.

 

LEKKE BAND? BANDENREPARATIE BIJ CARPROF AUTO KUIJER VEENENDAAL

Vervolgens monteren en balanceren we de band zodat u weer veilig de weg op kunt. Door de band te demonteren kunnen wij kijken of er schade is aan de binnenkant. Mocht er een noodreparatie moeten worden uitgevoerd dan kan gekozen worden voor het plaatsen van een plug of prop aan de buitenkant van de band. Echter is dit een onveilige manier van repareren. De juiste reparatie dient zo snel mogelijk te gebeuren. Is uw band niet meer te repareren? Dan vervangen wij na overleg met u de band.

Werkplaatsafspraak plannen?

ONS AANBOD AL
GEZIEN?

Auto Kuijer heeft een breed en gevarieerd aanbod occasions voor u op voorraad. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren u van tevoren contact op te nemen zodat wij u alle aandacht kunnen geven. Neem alvast een kijkje in ons aanbod.

ONS AANBOD
Morgen Internet – Zorgeloos Light website