Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

OVER AUTO KUIJER

De roots van Autokuijer reiken terug tot 1985. Toen startte Henk & Ria Kuijer een Fiat garage aan de Nieuweweg, waarna al snel de overstap genomen werd naar een nieuw pand aan de Plesmanstraat 30 in Veenendaal. Vanaf 2014 heeft Dick Koekkoek het dealerschap overgenomen. Met een vast team van enthousiaste medewerkers werken we met passie aan Italiaanse auto’s, waarbij we specialist zijn in Fiat personen- & bedrijfswagens, Alfa Romeo en campers.

WAAROM U VOOR ONS KIEST

Service staat van meet af aan op de eerste plaats. Afspraak is afspraak en dat geldt nog altijd bij Autokuijer.Auto Kuijer is officieel dealer van Fiat personenwagens en Fiat bedrijfswagens en zijn gespecialiseerd in het onderhouden van italiaanse merken. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van camper onderhoud.

Content Image 2
Gallery Image 0

COR VAN DAM

Aftersales manager

Gallery Image 1

WOUT VAN HOLLAND

Service adviseur

Gallery Image 3

ROBERT DRUNCKS

Verkoop personen/bestelwagens

Gallery Image 5

DICK KOEKKOEK

Directeur/eigenaar

Gallery Image 6

JEANNETTE DE RUITER

Administratie

nxt-arrow.svg
prev-arrow.svg

ONZE VOORRAAD AL
GEZIEN?

Auto Kuijer heeft een breed en gevarieerd aanbod occasions voor u op voorraad. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren u van tevoren contact op te nemen zodat wij u alle aandacht kunnen geven. Neem alvast een kijkje in ons aanbod.

ONZE VOORRAAD
Morgen Internet – Zorgeloos Light website