Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

APK VEENENDAAL BIJ CARPROF AUTO KUIJER VEENENDAAL

Bij de APK check (algemene periodieke keuring) wordt uw auto door CarProf Auto Kuijer Veenendaal getest op de wettelijke eisen voor veiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is er om zeker te weten dat u weer veilig op weg kunt. Om dit zo goed mogelijk vast te stellen, controleert de APK-keurmeester een aantal vaste punten die van invloed zijn op het veilig functioneren van uw auto.

Dankzij de keuring komen mogelijke gebreken aan het licht. U weet zo op tijd of uw auto onderhoud of reparatie nodig heeft en voorkomt gevaarlijke situaties op de weg. De APK is namelijk een keuring en geen periodiek onderhoud. Tevens steunt u met uw APK keuring het goede doel. We zien u graag bij ons autobedrijf in Veenendaal.

APK KEURING VEENENDAAL

Een CarProf monteur bij CarProf Auto Kuijer Veenendaal bekijkt de technische staat van uw auto en keurt deze volgens de voorgeschreven criteria. Zij controleren de remmen en kijken of uw auto niet te veel schadelijke stoffen uitstoot. Een aantal andere punten waarop gecontroleerd wordt:

- Kilometerstand check
- Verlichting
- Ruitenwissers
- Onder de motorkap
- Onderzijde van de auto
- Banden

Om ervoor te zorgen dat u goed geïnformeerd bent over de staat van uw auto, krijgt u een volledig rapport over de uitslag van de keuring. U kunt precies zien waarom uw auto goed- of afgekeurd is. We geven aan of er onderdelen vervangen of gerepareerd moeten worden.

Werkplaatsafspraak plannen?

ONS AANBOD AL
GEZIEN?

Auto Kuijer heeft een breed en gevarieerd aanbod occasions voor u op voorraad. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren u van tevoren contact op te nemen zodat wij u alle aandacht kunnen geven. Neem alvast een kijkje in ons aanbod.

ONS AANBOD
Morgen Internet – Zorgeloos Light website