Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

FINANCIËLE DIENSTEN

AUTO KUIJER biedt u een groot assortiment van financiële diensten en verzekeringsproducten aan om de aankoop van uw nieuwe Fiat te vereenvoudigen. U bent een particuliere of zakelijke rijder en denkt erover een nieuwe of gebruikte Fiat aan te schaffen. Dat is natuurlijk een fantastisch idee.

De vraag is nu alleen nog hoe u het financieel gaat regelen. U kunt kiezen uit: leasen, financieren of kopen. Fiat adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze, ook als het om de autoverzekering of verlenging van de garantie gaat

Private lease

Met Private Lease stelt u uw nieuwe Fiat samen zoals u het wilt. U betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van de auto. Wij regelen alles, u hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen. Neem contact met ons op voor uw Private Lease tarief.

Vragen of interesse?

ONZE VOORRAAD AL
GEZIEN?

Auto Kuijer heeft een breed en gevarieerd aanbod occasions voor u op voorraad. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren u van tevoren contact op te nemen zodat wij u alle aandacht kunnen geven. Neem alvast een kijkje in ons aanbod.

ONZE VOORRAAD
Morgen Internet  Zorgeloos Light website